Cart Total Items (0)

Cart

Servisim të Klimave

Servisimi i klimave është shërbimi që ofrohet për të siguruar që sistemet e klimatizimit të jenë në gjendje të punojnë në mënyrë efikase dhe të ofrojnë komoditetin e duhur. Ky shërbim përfshin kontrollin, pastrimin dhe mirëmbajtjen e klimave për të siguruar që ato funksionojnë me performancë të lartë dhe me efikasitet energjetik.

Ekipi ynë i specializuar ofron shërbime të cilësisë së lartë, duke kontrolluar dhe zëvendësuar pjesët e dëmtuara, pastruar filtrot dhe pastruar sistemet e kanalizimit të ajrit.

Ne fokusohemi në të ofruar kohëzgjatje të jetës së pajisjeve dhe për të siguruar që klientët të kenë një ambient të këndshëm dhe të shëndetshëm nëpërmjet sistemeve të klimatizimit të mirëmbajtur.

Pse të zgjidhni shërbimin tonë?

Ne jemi të angazhuar të ofrojmë shërbim cilësor dhe të përshtatshëm për nevojat tuaja të klimatizimit. Ju ftojmë të na kontaktoni për të biseduar rreth shërbimeve tona.

E Hënë – E Shtunë 8:30 – 19:00.
24/7 – Në shërbimin tuaj!

Kontakti
  • Rr.Mon Balaj, Prishtine
  • E Hënë - E Shtunë 8:30 - 19:00