Cart Total Items (0)

Cart

Binaku Klima

Montimi i Klimave tek TelKos

Jemi të lumtur të njoftojmë se kemi përfunduar me sukses projektin e instalimit të një sistemi të ri të kondicionimit të ajrit te TelKos. Si një furnizues kryesor i shërbimeve të kondicionimit të ajrit, na është besuar detyra për të projektuar dhe zbatuar një zgjidhje të fundit për ftohjen e ambientit në TelKos.

Instalimi i sistemit të ri të kondicionimit të ajrit kishte për qëllim të përmirësonte mjedisin e brendshëm dhe të ofronte komoditetin optimal për punonjësit dhe vizitorët e TelKosit. Përmes planifikimit të kujdesshëm dhe përdorimit të teknologjive të avancuara, kemi siguruar një ftohje efikase dhe precize në gjithë ndërtesën.

Informata mbi Projektin
Klineti:
TelKos
Shërbimi:
Montim i Klimave
Data
17 Prill, 2023
Adresa:
Rruga Ukshin Hoti Pejton, Prishtinë, Kosovë