Cart Total Items (0)

Cart

Binaku Klima

Montimi i Klimave tek Pro Real Estate

Kompania jonë ka pasur kënaqësinë të bashkëpunojë me Pro Real Estate në një projekt të rëndësishëm të montimit të kondicionerëve të ajrit. Ky projekt ka qenë pjesë e ndërtimit të një kompleksi rezidencial modern dhe cilësor në qendër të Prishtinës.

Gjatë projektit, kemi siguruar montimin dhe instalimin e sistemit të kondicionimit të ajrit për të gjitha apartamentet e kompleksit. Përdorimi i teknologjisë së avancuar dhe pajisjeve të markave cilësore ka garantuar performancë të lartë, komoditet dhe ajër të pastër për banorët.

Projekti në Pro Real Estate është një sukses i madh për kompaninë tonë, duke theksuar aftësinë tonë në ofrimin e shërbimeve të montimit të kondicionerëve të ajrit në projekte të mëdha dhe komplekse rezidenciale. Kjo bashkëpunim ka pasur një ndikim pozitiv në cilësinë e jetës së banorëve të kompleksit, duke i ofruar një ambient të këndshëm dhe të përshtatshëm për të jetuar.

Informata mbi Projektin
Klienti:
Pro Real Estate
Shërbimi:
Montim i Klimave
Data:
20 Nëntor, 2022
Adresa:
Rruga Tirana, objekti C4/1, përballë 'Stacionit Hekurudhor'., Prishtinë, Kosovë