Cart Total Items (0)

Cart

Binaku Klima

Sistemi i Klimatizimit tek NLB Bank

Jemi krenar që kemi pasur mundësinë të bashkëpunojmë me NLB Bank në një projekt të rëndësishëm të montimit të kondicionerëve të ajrit. Ky projekt ka përfshirë montimin dhe instalimin e sistemit të kondicionimit të ajrit në të gjitha hapësirat e NLB Bank.

Përdorimi i teknologjisë së fundit dhe zgjedhja e pajisjeve cilësore ka garantuar që hapësirat e NLB Bank të ofrojnë një ambient të përshtatshëm dhe komod për stafin dhe klientët. Montimi i kondicionerëve të ajrit ka qenë realizuar me profesionalizëm dhe saktësi, duke siguruar performancë të lartë dhe kushte të përshtatshme të ajrit në të gjitha hapësirat e bankës.

Bashkëpunimi me NLB Bank ka qenë i frytshëm dhe i suksesshëm. Ekipi ynë i specializuar ka punuar me përkushtim dhe profesionalizëm për të plotësuar nevojat e NLB Bank dhe për të siguruar një zgjidhje cilësore të kondicionimit të ajrit. Montimi i suksesshëm i kondicionerëve të ajrit ka kontribuar në përmirësimin e ambientit të punës dhe të përgjithshëm në NLB Bank.

Informata mbi Projektin
Klienti:
NLB Bank
Sherbimi:
Montim i Klimave
Data:
25 Dhjetor , 2022
Adresa:
Rr. Ukshin Hoti nr. 124, Prishtinë, Kosovë