Cart Total Items (0)

Cart

Binaku Klima

Montimi i Klimave tek BKT

Ne kemi kryer montimin e sistemit të kondicionimit të ajrit në një projekt në BKT me sukses të plotë. Ky projekt ka përfshirë instalimin e pajisjeve të kondicionimit të ajrit në hapësirat e Bankës Kombëtare të Kosovës (BKT). Me ekspertizën tonë të avancuar në fushën e klimatizimit, kemi siguruar një ambient të këndshëm dhe të përshtatshëm për punonjësit dhe vizitorët e bankës. Ne kemi përdorur teknologjinë dhe pajisjet më moderne për të siguruar efikasitet maksimal dhe kontroll të temperaturës së përshtatshme në të gjitha hapësirat e projektit. Projekti ynë i montimit të kondicionimit të ajrit në BKT është një sukses i vërtetë dhe tregon aftësinë tonë për të ofruar zgjidhje cilësore dhe të përputhshme për nevojat e klientit.

Informata mbi Projektin
Klienti:
Banka Kombëtare Tregtare
Shërbimi:
Montim i Klimave
Data:
25 Janar, 2023
Adresa:
Rr. Ukshin Hoti, Nr.29, Qyteza Pejton, Prishtinë, Kosovë