Cart Total Items (0)

Cart

Whirlpool

Kondicioneri i brendit Whirlpool është zgjidhja për ambientet tuaja!

Atë e gjeni tek BINAKU me çmim të arsyeshëm.

Kondicioneri i Ajrit i Fiksuar Whirlpool SPIW 312L nuk është thjesht një pajisje; është çelësi juaj për komoditet gjatë gjithë vitit, kursimet në energji dhe përgjegjësinë ndaj mjedisit. Bëni shtëpinë tuaj një strehë me këtë zgjidhje të shkëlqyeshme dhe efikase për ftohjen dhe ngrohjen.

📝 Garancion në produkte
💶 Pagesa cash dhe përmes bankës
🔧 Montim dhe servisim
Category: Tags: , ,

Description

Përjetoni efikasitet të pamposhtur të ftohjes dhe ngrohjes me Kondicionerin e Ajrit të Fiksuar Whirlpool SPIW 312L. Kjo pajisje e inovuar për kondicionim të ajrit është projektuar për të ofruar komoditet të jashtëzakonshëm dhe lehtësi për hapësirën tuaj të jetesës. Ja çfarë e bën të dalë në vëmendje:

Performancë e Fuqishme: Me një kapacitet ftohje prej 12000 BTU në orë, ky kondicioner i ajrit është i përshtatur për dhomat e madhësisë mesatare.

Kontrollues i Lëhtë për Përdoruesin Nga Largësia: Merrni kontroll të plotë të klimes tuaj të brendshme me kontrolluesin e lehtë për përdoruesin nga largësia.

Ftohja e Shpejtë me Funksionin Jet: Në vetëm 10 minuta, mund të zvogëloni temperaturën me 5°C, duke ofruar shpejtësi të menjëhershme nga ngrohtësia kur ju më shumë ju nevojitet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Whirlpool”

Your email address will not be published. Required fields are marked *