Cart Total Items (0)

Cart

Sistemi Multi-Split Pure Mind

Sistemi Multi-Split PUREMIND zgjidhja ideale për shtëpinë tuaj!

Kjo pajisje është një zgjidhje e shkëlqyeshme për përdoruesit që kërkojnë një sistem kondicionimi të ajrit të efikasshëm dhe të përshtatshëm për ambientet e tyre të brendshme.

Përparësitë e Multi Split air Conditioner të brendit PUREMIND;

✅ Sistemi me shumë ndarje-MultiSplit
✅ Filtra të shëndetshëm
✅ Shpenzim i ujët
✅ Lëkundje horizontale
✅ Përkujtues për pastrimin e filtrit
✅ Vetë-diagnoza

Description

Atë e gjeni tek BINAKU me çmim të arsyeshëm.

📝 Garancion në produkte
💶 Pagesa cash dhe përmes bankës
🔧 Montim dhe servisim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistemi Multi-Split Pure Mind”

Your email address will not be published. Required fields are marked *