Cart Total Items (0)

Cart

Puremind

Kondicioneri i brendit PUREMIND është zgjidhja për ambientet tuaja!

Atë e gjeni tek BINAKU me çmim të arsyeshëm.

Kondicioneri i ajrit Puremind fillon të ftohë ajrin shpejt duke përdorur gamën e tij të shpejtë të ftohjes me kompresor Inverter, kështu që ai shpërndan ajrin më larg dhe ftohë hapsirat më shpejt.

Kompresorët me performancë të lartë gjithashtu mund të ngrohin shpejt ajrin e ftohtë rreth jush, kështu që mund të gëzoni ngrohtësi dhe komoditet pa pritur gjatë.

📝 Garancion në produkte
💶 Pagesa cash dhe përmes bankës
🔧 Montim dhe servisim
Category: Tags: , ,

Description

Kjo teknologji ndihmon në mbajtjen e temperaturës së dëshiruar pa ndërprerësisht ndezur dhe fikur kompresorin. Në vend të kësaj, ajo rregullon vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit dhe ventilatorit për të arritur efikasitet të jashtëzakonshëm të lartë.

Kompresori Inverter i Puremind zgjidh problemet e pa përshtatshme, joefektive dhe zhurmës, duke rezultuar në një kondicioner ajri që ftoh më shpejt, zgjat më gjatë dhe funksionon më qetë.

Më e rëndësishmja, kompresori i cilësisë së lartë lejon kondicionerin e ajrit të funksionojë në një gamë të gjerë temperaturash (-25° deri në 54°).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Puremind”

Your email address will not be published. Required fields are marked *