Cart Total Items (0)

Cart

Pompa Termike Pure Mind

Pompa termike është një sistem ngrohjeje që përdor energjinë e ajrit për të prodhuar ngrohtinë.

Kjo pompë termike ka një kapacitet prej 16 kilowatt dhe mund të përdoret për ngrohjen e shtëpive dhe ambienteve të ndryshme.

Përveç ngrohjes, kjo pompë termike gjithashtu mund të përdoret për të ftohur ambientet në verë.

Ajo është e dizajnuar me teknologjinë inverter, e cila ndihmon në rritjen e efikasitetit të energjisë dhe uljen e koston e energjisë elektrike.

Nëse përdorni një pompë termike për të prodhuar ngrohtinë, mund të jetë e dobishme të përdorni një bojler prej 300 litra për të ruajtur dhe furnizuar ujin e nxehtë.

Kjo do t’ju lejojë të furnizoni me ujë të nxehtë shtëpinë tuaj në mënyrë efikase dhe do të rrisë efikasitetin e pajisjes.

Description

Atë e gjeni tek BINAKU me çmim të arsyeshëm!
📝 Garancion në produkte
💶 Pagesa cash dhe përmes bankës
🔧 Montim dhe servisim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pompa Termike Pure Mind”

Your email address will not be published. Required fields are marked *