Cart Total Items (0)

Cart

Multi Split Air Conditioner

𝐁𝐈𝐍𝐀𝐊𝐔 ofron një gamë të gjerë të sistemeve të kondicionimit të ajrit me teknologji inverter.

Njëri ndër ta është edhe sistemi 𝐌𝐮𝐥𝐭𝐢-𝐒𝐩𝐥𝐢𝐭 i brendit 𝐏𝐔𝐑𝐄𝐌𝐈𝐍𝐃.

Përparësitë e Multi Split air Conditioner të brendit PUREMIND;

✅ Sistemi me shumë ndarje-MultiSplit
✅ Filtra të shëndetshëm
✅ Shpenzim i ujët
✅ Lëkundje horizontale
✅ Përkujtues për pastrimin e filtrit
✅ Vetë-diagnoza

Description

Atë e gjeni tek BINAKU me çmim të arsyeshëm.

📝 Garancion në produkte
💶 Pagesa cash dhe përmes bankës
🔧 Montim dhe servisim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Multi Split Air Conditioner”

Your email address will not be published. Required fields are marked *