Cart Total Items (0)

Cart

Kondicioneri Pure Mind

Jepi fund baktereve, viruseve dhe alergjentëve me kondicionerin e ajrit PUREMIND!

Kondicionerin tani e gjeni me çmim në zbritje!

Air Cabinet Puremind është zgjidhja ideale për ata që vuajnë nga alergjitë ose sëmundjet e frymëmarrjes.

Description

Atë e gjeni tek BINAKU me çmim të arsyeshëm.

📝 Garancion në produkte
💶 Pagesa cash dhe përmes bankës
🔧 Montim dhe servisim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kondicioneri Pure Mind”

Your email address will not be published. Required fields are marked *