Cart Total Items (0)

Cart

Klime Xtron/Aux – 18000 BTU

INVERTER ngrohje/ftohje

Ju prezantojmë gjeneratën e fundit të kondicionerëve të ajrit tip inverter AUX NEO seria Q. Duke i përdorur ata, temperatura e përsosur arrin shpejtë në momentet e ftohjes dhe ngrohjes, ndërsa falë filtërave të brendshëm, ajri që frymëzoni është më i pastër dhe më i freskët. Dizajni i tyre përfshin një sistem vetë-pastrimi i gjeneratës së re, që garanton një efikasitet të lartë.

Energy Class: A++/A+

Capacity: 18000 BTU

SKU: logo-collection-1 Category: Tags: , , ,

Description

Kondicioneri i ajrit inverter AUX Neo ASW-H12C5A4/QDR3DI-C0, i cili ofron cilësi të lartë, siguron punë të besueshme dhe ekonomike gjatë gjithë vitit. Sistemi i filtrimit me shumë shtresa garanton një mjedis të freskët dhe të shëndetshëm në shtëpinë tuaj. Modeli është i përshtatshëm për dhoma deri në 25 m2 me periudhën e garancisë 24 muaj.

 

 

Additional information

Weight 33 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Klime Xtron/Aux – 18000 BTU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *