Cart Total Items (0)

Cart

Klima Kasetore

Klima Kasetore e montuar në tavan është një sistem HVAC që siguron ftohje dhe ngrohje. Montohet në tavan për të shpërndarë ajrin e kondicionuar drejt të gjitha drejtimeve dhe është e përshtatshme për ambiente të ndryshme.

Kjo teknologji është efikase në përdorimin e energjisë dhe ofron kontroll të temperaturës nga larg. Në disa raste, mund të jetë me ose pa dukt, ndërsa është e dizajnuar për të qenë estetike dhe të ulë zhurmën.

Kujdesi i rregullt është i nevojshëm për mirëmbajtje të duhur.

Description

Klima Kasetore është zgjidhja për ambientet tuaja!

Kur konsideroni këtë lloj sistemi HVAC, është e rëndësishme të konsultoheni me një profesionist për të përcaktuar zgjidhjen më të mirë për nevojat specifike dhe kërkesat e hapësirës.

Atë e gjeni tek BINAKU me çmim të arsyeshëm.

📝 Garancion në produkte
💶 Pagesa cash dhe përmes bankës
🔧 Montim dhe servisim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Klima Kasetore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *