Cart Total Items (0)

Cart

SHITJE SERVISIM MONTIM & KLIMATIZIM

BINAKUKLIMA

Zgjedhja më e mirë për ju!

SHITJE TË KLIMAVE

Zgjidhje të ndryshme të klimave për klientët.

SERVISIM TË KLIMAVE

Shërbime profesionale për mirëmbajtjen e klimave.

MONTIM TË KLIMAVE

Instalime të cilësisë së lartë për klimat.

EKIP ME PËRVOJË

Ekipi ynë me pëvojë për shërbimet e kondicionimit të ajrit.

MBËSHTETJE TË KLIENTIT

Mbështetje të personalizuar për klientët.

KONSULTIM DHE VLERËSIM

Konsultim dhe vlerësim për zgjedhjen e sistemit të kondicionimit të ajrit.

BINAKUKLIMA

Ne jemi kompania më e njohur për servisimin e klimave

Përveç shitjes dhe instalimeve, Binaku ofron paketa të gjera të mirëmbajtjes për të mbajtur sistemet tuaja të kondicionimit të ajrit në gjendje optimale.

image

I Certifikuar dhe fitues i çmimeve

Stafi i kualifikuar i ekspertëve

image
image
BINAKUKLIMA

SHËRBIMET MË UNIKE

Ofrimi i klimave të ndryshme dhe zgjidhjeve të kondicionimit të ajrit për klientët.

Instalimi i sistemeve të kondicionimit të ajrit dhe montimi i klimave në ambientet e klientëve.

Ofrimi i shërbimeve të mirëmbajtjes dhe riparimit të sistemeve të kondicionimit të ajrit për të siguruar funksionimin e tyre të vazhdueshëm dhe efikas.

1.5 k+
Happy Customers
Klienti i kënaqur është prioriteti ynë. Ne tejkalojmë pritshmëritë, dëgjojmë nevojat tuaja dhe vlerësojmë marrëveshjen tuaj. Bashkohuni me komunitetin tonë të kënaqur dhe përjetoni shërbim të shkëlqyeshëm.
200 +
Servisime
Profesionalizëm dhe kujdes në servisimin e klimave tuaja!
VlerësimiNga klinetët

Kompani me Vlerësimin Më të Lartë

Ne jemi kompani me vlerësim të lartë nga klientët tanë! Zgjidhni cilësi dhe besueshmëri.

4.9/5

Trust Score Rated

Vlerësua prej rreth 500 klientë

image
BINAKUTEAM

EKIPA JONË

image
BINAKUQ&a

Disa pyetje të zakonshme?

Kondicionerët për dritare, Sistemet e ndarë të kondicionimit të ajrit, Kondicionimi qendror i ajrit, Sistemet e ndarë mini-split pa tuba, Kondicionerët portativë të ajrit, Sistemet e kondicionimit të ajrit të paketuara.
Kostoja e një sistemi kondicionimi të ajrit mund të ndryshojë në bazë të faktorëve si lloji i sistemit, madhësia, marka, efikasiteti i energjisë, dhe kërkesat e instalimit. Çmimet mund të ndryshojnë nga 150 euro për pajisjet e dritareve të thjeshta deri në disa mijëra dollarë për sistemet qendrore të kondicionimit të ajrit. Rekomandohet të merrni kuotat nga profesionistët lokalë të HVAC për informacionin më të saktë për çmimin.
Po, mund të përdorni sistemin tuaj të kondicionimit të ajrit për të përmirësuar cilësinë e ajrit të brendshëm. Sistemet e kondicionimit të ajrit kanë filtra që ndihmojnë në heqjen e pluhurit, alergjenëve dhe ndër të tjera pjesë nga ajri, duke përmirësuar cilësinë e ajrit në shtëpinë tuaj ose ndërtesën.
BINAKUFEEDBACK

Feedback mahnitës për shërbimet tona

Valmir Krasniqi

Manager

"Binaku është shërbimi më i mirë për kondicionimin e ajrit. Ekipi i tyre është i përkushtuar dhe profesionist. Kemi qenë të kënaqur plotësisht me punën e tyre. I rekomandojmë me bindje Binaku për shërbime të shkëlqyera të kondicionimit të ajrit."

Ne kemi

më shumë se 2000+ klient global